Könyvekről őszintén

Szavak erdeje

Szavak erdeje

Októberi összefoglaló

2020. október 31. - Szavak erdeje

 

210127-hello-november-goodbye-october.jpg

Sziasztok!

Most, ahogy nézem az októberben elolvasott könyveket, úgy érzem kezdek visszatérni. :) Van kedvem olvasni, és az elmúlt időszak statisztikáját elnézve ebben a hónapban egész jól teljesítettem. :)

Összesen 1733 oldalt olvastam el (plusz még a jelenleg is olvasott könyvem, de azt nem sorolom ide, mert még az elején járok, és messze a vége. ) Ez az 1733 oldal összesen 5 db könyvet foglal magába, néhányról bejegyzés is készült. (Még egy bejegyzés folyamatban van, de azzal sem maradok sokáig adósotok :) )

Ezek a könyvek szépen sorban:

Leiner Laura Szent Johanna Gimi 1. - Kezdet
Lucy Dawson Temetetlen múlt
Kasie West Szerelem karnyújtásnyira
Delia Owens Ahol a folyami rákok énekelnek
Lisa Kleypas Karácsonyéj a Péntek kikötőben

 

Az októberem abszolút kedvence Kasie West könyve lett, a Szerelem karnyújtásnyira, ami pedig annyira nem fogott meg, az pedig a Karácsonyéj a Péntek kikötőben, Lisa Kleypas tollából. Ez cuki kis történet volt, és tudom, hogy van folytatása is, de olyan kis semmilyen. Nem kellett rajta sokat gondolkodni, csak sodródsz az eseményekkel, amik olyan kis egyszerűek. 

Novemberre nem írok TBR listát, mert első körben szeretném befejezni az Acotar sorozat harmadik részét, majd elolvasni Csernovszki-Nagy Alexandra új könyvét ami a Mimi regénye címet viseli. Aztán majd amihez kedvem van. Kihasználom még a szülés előtti időszakot, és pihenek, olvasok amennyit tudok. :) És persze írom a bejegyzéseket :)

Ha nektek van TBR listátok, akkor osszátok meg velem nyugodtan, kíváncsi vagyok miket terveztek olvasni novemberben. :)

 

(kép forrása: google)

A bejegyzés trackback címe:

https://fairypowderbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr8516264544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása