Könyvekről őszintén

Szavak erdeje

Szavak erdeje

Gondolatok, 2021 első félév

2021. július 02. - Szavak erdeje

image0_11.jpeg 

Sziasztok!

Hihetetlen hogy elrepült az évből az első 6 hónap. Velünk annyi minden történt, minden napra jutott egy újdonság. A legtöbbért a kisfiúnk a "felelős" :) Januárban teljes lett a családunk, megérkezett közénk a szemünk fénye.

Mióta hazajöttünk a kórházból, szinte csak kapkodom a fejem, hogy milyen gyorsan elrepül egy nap. Nézem, ahogy minden nappal egyre nagyobb, egyre ügyesebb lesz, és mindig tanul valami újat. :) 

Magától értetődik, hogy a baba mellett nem sok időm volt az eddigi dolgaimra. A kert füvesítése hamvában halt ötlet volt. :D Mindig csak félig sikerült felásni, de már feladtam az idei évre. :) Majd jövőre lesz szép füves udvarunk :D

Ha már udvar, akkor a sziklakert, az elkerített veteményes, és a mediterrán hangulatú terasz is átcsúszott 2022-re. :D De legalább a házfelújítást úgy néz ki, hogy sikerül lassan elkezdeni. :)

Könyvek terén érthető módon jóval kevesebbet olvastam el eddig, mint mondjuk a tavalyi évben, de azért örülök a 5000 elolvasott oldalért kapott molyos kitüntetésnek. :)

Ha számszerűsítem, akkor eddig 13 elolvasott könyvvel rendelkezem, ezek közül egy csalódás volt, azt 2 csillaggal jutalmaztam, a többi szerencsére mind 4-5 csillagos történetek voltak.

Legnagyobb meglepetésemre klasszikus irodalmat is olvastam, és olyannyira megtetszett, hogy gyorsan rendeltem még 5 könyvet a szerzőtől. Egyébként Jane Austenről van szó. :) 

Az első félévet olvasás tekintetében pozitív élményként könyvelem el, holott már nagyon régen nem olvastam ilyen keveset, mint most. :) 11 különböző kiadótól sikerült könyveket választanom, volt benne fantasy, klasszikus irodalom, ifjúsági, romantikus, történelmi, és krimi. 

Olvasási sorrendben ezek pedig a következők voltak:

J.K.Rowling Harry Potter és a Titkok kamrája
Szabó Magda Álarcosbál
J.D.Robb Meztelenül a halálba
Agatha Christie Az Ackroyd-gyilkosság
Trish Cook Éjjeli napfény
Ellyne Fagyos december
Cookie O'Gorman Piszkos tánc
A.M.Jenkins Night Road - Éjjeli utazás
Nicky Pellegrino Az élet receptje
Jane Austen Büszkeség és balítélet
Frances Hodgson Burnett A titkos kert
Malka Adler Testvérek Auschwitzban
Federica Bosco A szerelem különös súlya

 

Remélem a második félév is hasonlóan eredményes lesz. :)

Nektek hogy telt az első félév?

 

(kép forrása: pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://fairypowderbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr1716608982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása