Könyvekről őszintén

Szavak erdeje

Szavak erdeje

Erica Anthony: Szívdobbanás

2022. július 18. - Szavak erdeje

covers_745166.jpgSzerző: Erica Anthony
Cím: Szívdobbanás
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 2022
Oldalak száma: 48 

Brian fájdalomba burkolózott szívét, csak Cheryl a kékszemű szőke szépség tudta megdobogtatni. A gyerekkorában történt családi tragédia beárnyékolta az egész életét. A sors néha furcsa fintorának köszönhetően ki kell lépnie a komfortzónájából és nyitni az új felé. Brian és Cheryl szerelmének a története folytatódik.
Vajon, mi történt velük 1 év múlva?
Szerelem – Szenvedély – Viszály – Jövő

A novella az Aranyszívre nézve spoileres lehet!!!


"Azonban a hit vajmi keveset ér, ha a lélek sérül."


Ez a novella Erica Anthony - Aranyszív című könyvéhez készült, amiről az ajánlómat itt olvashatod. :)

Erica Anthony: Aranyszív - Szavak erdeje (blog.hu)

A novelláskötet két részre van osztva. Az első fele Brian szemszögében játszódik, és egy visszaemlékezés a múltra. A kötet második felében pedig Cheryl szemszögéből követjük az eseményeket, amelyek az Aranyszív után játszódnak. 

Gondolataim:

Ez a kötet tökéletes bevezetője a következő résznek. Felkelti az olvasó kíváncsiságát, előre vetíti a történetet, mégsem tudunk meg belőle sok mindent, csak 1-2 fontosabb eseményt. 

Én nagyon szerettem olvasni, különösen azért, mert itt több szerepet kap Adam, mint az Aranyszívben, és mint tudjuk, nekem gyengéim a rosszfiúk. :) Ezúton is remélem, hogy a regény folytatása róla fog szólni. :D Kapunk egy kis információmorzsát arról, hogy Brian és Adam hogy dolgozta fel az édesapjuk öngyilkosságát, és bepillantást nyerhetünk abba is, hogy  ezek az események hogyan formálták a személyiségüket.

A novella is hűen tükrözi Erica írói stílusát. Könnyen olvasható, érdekfeszítő, és ezen a 48 oldalon is tökéletes összhangban mozog egymással a romantika és az erotika. Nincs gyakorlatom benne, de nem lehet egyszerű megírni egy regényt, majd utána egy novellát úgy, hogy egyik se veszítsen az értékéből, mindkettő adjon valamit az olvasó számára, mindegyik olvasmányos legyen, mégis vigye magával a saját zsánerére jellemző jegyeket. De Erica megcsinálta! Számomra tökéletes lett a regény is, és a novella is.

Köszönöm, hogy olvashattam. :)

Borító:

Imádom a stílusát, és hogy a fekete dominál rajta. Viszi tovább az Aranyszív hangulatát, mégis más.

 

(kép és fülszöveg: www.moly.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fairypowderbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr7717882801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása