Könyvekről őszintén

Szavak erdeje

Szavak erdeje

Trónok harca 8. évad előzetes

2019. március 07. - Szavak erdeje

maxresdefault.jpg

Nekem, mint Trónok harca rajongónak nagy nap lesz az április 15-e, ugyanis sok - sok várakozás után végre elérkezik a várva várt 8. évad. :) Nagyon vártam már, és nagyon izgatott vagyok - már 2 napja teóriákat gyártunk tesómmal, és kockáról kockára elemezzük az előzetest, hátha megtudunk valami biztatót a Vastrón sorsáról. :) Na meg persze a kedvenceinkről. :)

Mindemellett, hiába várom már nagyon a 8. évadot, mégsem vagyok maradéktalanul boldog, mert ez mégis csak az utolsó, befejező évad. Ez minden sorozatnál nehéz, pláne, ha ilyen volumenű sorozatról van szó, mint a Trónok harca.

Az előzetest ti is megnézhetitek az alábbi linken:

https://hu.ign.com/tronok-harca-8-evad/47106/news/breaking-itt-van-a-tronok-harca-8-evadanak-nagy-elozetese


Az előzetes után az alábbi cikk is szembejött velem, ami kicsit fel is dühített. Elképesztő, amit George R. R. Martin letett az asztalra a Trónok harcával (már oldalszámra is), viszont egyes nyilatkozatait nem tudom hova tenni. Ha jól emlékszem, már a 2018-as évben is arról cikkeztek, hogy elkészült a könyvsorozat befejező része. (keresem a cikket, hogy be tudjam linkelni), és már csak az utolsó simításokat végzik rajta. Ehhez képest most azt olvasom, hogy még nem készült el.

Mindemellett felhívnám a figyelmet az alábbi mondatra: …"Komoly változtatások lehetnek majd a finálét illetően a sorozatban a regényekhez képest."... Éééés itt zárásképpen megemlíteném Stark anyukát. :) 

http://sorozatwiki.hu/hirek/george-r-r-martin-nem-elegedett-azzal-ahogy-befejezodik-a-tronok-harca?fbclid=IwAR2Nf_6qT9rir8j6aZJ7evc_VroexFjfTplp72u4sIbuf7l_NMOpd0mkefs

(kép forrása: google)

A bejegyzés trackback címe:

https://fairypowderbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr6914675143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása