Könyvekről őszintén

Szavak erdeje

Szavak erdeje

10 könyv a General Press kiadótól, amit el szeretnék olvasni

2020. július 08. - Szavak erdeje

A General Press azon kiadók egyike, akiktől eddig bármit olvastam, azt biztos hogy nagyon szerettem. Ezért összegyűjtöttem 10 olyan könyvet, ami a kiadó gondozásában jelent meg, és én mindenképp szeretném elolvasni. Be fogom tenni a bejegyzésbe a borítót, de a fülszöveggel együtt nagyon hosszú lenne, ezért csak egy linket teszek be, ahol el tudjátok olvasni.

Az első könyve amit megemlítenék egy olyan történet amit filmen láttam, imádtam, végig sírtam, de a könyvet eddig sajnos nem olvastam:
1, Nicholas Sparks - Szerelmünk lapjai

 szerelmunk_lapjai.jpg

https://moly.hu/konyvek/nicholas-sparks-szerelmunk-lapjai

A következő szerző, azért került fel erre a listára, mert az összes könyvét amit eddig olvastam, imádtam. Így nem volt kérdés, hogy az új könyve felkerül erre a listára. :)
2, Paige Toon - Öt év múlva

 ot_ev_mulva.jpg

https://moly.hu/konyvek/paige-toon-ot-ev-mulva

Egy nagyon tehetséges, és nagyon fiatal írónő könyve is felkerült a listára, akinek az első magyarul megjelent könyvét tavaly olvastam, és értékelést is írtam róla, ez pedig az Ágybérlő volt. Most az új könyvét is szeretném elolvasni.
3, Beth O'Leary - Otthoncsere

 otthoncsere.jpg

https://moly.hu/konyvek/beth-oleary-otthoncsere

2020-as, friss, és ropogós, egy kedvenc szerző, naná hogy itt a helye ennek a könyvnek is. Ráadásul amikor ez a bejegyzés születik, ebben a pillanatban nincs írásos értékelés róla a www.moly.hu-n, szóval szeretnék én az első lenni :)
4, Debbie Macomber - Ha te nem lennél

ha_te_nem_lennel.jpg
https://moly.hu/konyvek/debbie-macomber-ha-te-nem-lennel
 
A következő könyvvel már azóta szemezek, mióta megjelent. Valamiért megfogott a borító is, és a fülszöveg is. Nem kérdés, szeretném a polcomon tudni, és elolvasni ezt a kötetet.
5, Julie Klassen - Az udvarház titka 

 az_udvarhaz_titka.jpg
https://moly.hu/konyvek/julie-klassen-az-udvarhaz-titka

A következő 5 db könyvről nem tudok semmit, de megfogott a borító és a fülszöveg, és érzem, hogy engem szólítgatnak. :) Ezek közül az első, amit megemlítenék, egy olyan könyv, ahol elég volt csak a borítóra ránézni, és éreztem, hogy az a könyv az enyém. Abszolút el tudom képzelni, hogy reggelente ez a látvány fogad.
6, Mary Alice Monroe - Ház a parton

haz_a_parton.jpg
https://moly.hu/konyvek/mary-alice-monroe-haz-a-parton

Ennél a kötetnél az értékelések között gyakran előfordul, mint negatív vélemény, hogy túl csöpögős. Nos ez nem minden esetben baj. Van amikor pont erre van szüksége a lelkemnek, és direkt az ilyen könyveket keresem.
7, Amanda Prowsw - Egyszemélyes karácsony

egyszemelyes_karacsony.jpg
https://moly.hu/konyvek/amanda-prowse-egyszemelyes-karacsony

Nagyon szeretem a karácsonyi történeteket. Még akkor is, ha nem teljes egészében karácsonykor játszódik. A december, január nálam az esetek többségében az ilyen könyvekről szól :)
8, Catherine Anderson - A karácsony fényei

a_karacsony_fenyei.jpg
https://moly.hu/konyvek/catherine-anderson-a-karacsony-fenyei

Romantikus regény, pipa. Tengerpart, pipa. Könnyek, pipa. Összegzés: el kell olvasnom.
9, Lucinda Riley - A meredély szélén

a_meredely_szelen.jpg
https://moly.hu/konyvek/lucinda-riley-a-meredely-szelen

A végére egy olyan könyvet hagytam, ami stílusban még véletlenül sem illik az előző 9-hez, de ettől függetlenül már régóta szemezek vele, csak valamiért még nem sikerült megrendelnem, pedig határozottam szeretem ezt a stílust is.
10, Michael Robotham - Dédelgetett titkok

dedelgetett_titkok.jpg

https://moly.hu/konyvek/michael-robotham-dedelgetett-titkok

 

(képek forrása: www.moly.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://fairypowderbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr115981996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása