Könyvekről őszintén

Szavak erdeje

Szavak erdeje

Cora Carmack: Szakítópróba

2021. augusztus 24. - Szavak erdeje

covers_252429.jpgSzerző: Cora Carmack
Cím: Szakítópróba
Kiadó: Content 2 Connect
Kiadás éve: 2013.
Műfaj: szórakoztató irodalom, romantikus
Oldalak száma: 222.

Szüzesség.
Bliss ​Edwards hamarosan végez a főiskolán, de még nem veszítette el. Mivel megelégelte, hogy már csak ő szűz a barátai közül, elhatározza, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon fogja orvosolni a problémát: egy egyéjszakás kalanddal. A dolog azonban nem úgy sül el, ahogy tervezte. Pánikba esik, és faképnél hagy egy elképesztően helyes srácot meztelenül az ágyában, ráadásul olyan indokkal, amit senki sem venne be.
És ha ez még nem lenne elég kínos, amikor megérkezik az utolsó félévének első órájára, döbbenten ismeri fel az új tanárát. Őt hagyta ott nyolc órával korábban meztelenül az ágyban…

 

Idejét nem tudom, hogy ez a könyv mióta van már az elolvasandó könyveim listáján, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy a megjelenése óta. :)

A fülszöveg ígéretesnek tűnt, de most, hogy befejeztem a történetet, még mindig nem tudom, hogy hány csillagot adjak neki. Sőt, fogalmam sincs hogy mit is mondhatnék róla, mert kb semmiről nem szólt. :)

A történet röviden:

Bliss a főiskolás éveinek utolsó hónapjait tapossa, azonban még mindig szűz. A barátnője mindent megtesz, hogy segítsen Blissnek ezen változtatni. Egyik este egy bárban Bliss belebotlik egy meglehetősen jóképű pasiba, aki éppen Shakespeare-t olvas. Eldönti, hogy ő tökéletes alany lesz a terveihez, azonban az utolsó pillanatban pánikba esik, és elrohan, magára hagyva a félmeztelen pasit az ágyában.

Ezzel véget is érhetne ez a történet, ha ez a pasi másnap nem botlana be tanárként Bliss egyik órájára. Természetesen tanár diákkal nem kezdhet ki, ezért Bliss is és Garrick is igyekszek közömbösnek maradni a másik iránt. A kérdés, hogy vannak-e olyan jó színészek, hogy a főiskola utolsó félévében fenntartsák a látszatot?

Gondolataim:

Az alap történet tetszett, csak maga a kivitelezés nem, szerintem sokkal jobban is meg lehetett volna írni. Nekem kicsit vontatott volt, unalmas, néhol felesleges drámákkal. Kiszámítható volt, vártam volna valamilyen csavart, esetleg egy csattanót. 

A szereplők közül egyedül Garrick volt akit sikerült megkedvelnem, a többiek sablonosak voltak. Bliss esetében komolyan elfelejtettem néha, hogy ő nem középiskolás, hanem főiskolás, mert esetenként olyan gyerekesen tudott viselkedni, hogy csak pislogásra futotta nálam is.

Az erotikus jelzőt enyhén túlzásnak érzem ennél a történetnél. Vagy csak nekem vannak nagyobb elvárásaim, ha ezt a címkét olvasom egy könyvnél. :)

Borító:

Nem tetszik. :) Garrick szőke. :) Pont! Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy aki a borítót tervezi, az vajon olvasta a könyvet?

 

Egy hétvégi, egyszer olvasós limonádénak ez a könyv tökéletes, de mély gondolatokat senki ne várjon tőle.

(kép és fülszöveg: www.moly.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://fairypowderbooks.blog.hu/api/trackback/id/tr6716655064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása